Info NL

De 13e editie van de Nationale Koi, Vijver en Tuindagen & de 5e All European Shinkokai Koi Show.
De All European Shinkokai organiseert voor de 5e maal de Europese kampioenschappen voor Koi in evenementencomplex De Broodfabriek in Rijswijk.

In de wedstrijd zullen meer dan 500 van de mooiste Koi van Europa Koi vanaf 10 cm tot boven de meter, strijden om de hoogste eer, die van All European Shinkokai Grand Champion.

Daarnaast vindt er een sfeervolle consumenten en vakbeurs plaats op het gebied van Koi, vijver- en aquariumvissen, tuinen, vijvers en vijveraanleg in al zijn facetten. Ook zijn er diverse interessante lezingen en workshops, etc

Toegangsprijzen
:

Kinderen tot en met 11 jaar gratis
Vanaf 12 jaar € 10,00

Adres
: De Broodfabriek

           Volmerlaan 12
           2288 GD Rijswijk

Openingstijden All European Shinkokai Koi Show

  • Vrijdag 27 Maart van 13.00 tot 18.00 uur
  • Zaterdag 28 Maart van 10.00 tot 17.00 uur
  • Zondag 29 Maart van 10.00 tot 17.00 uur

De prijsuitreiking vindt plaats op zondag  29 maart om 13.30 uur.

Contactgegevens All European Shinkokai Koi Show

Krommebeemd 28
4907 DT Oosterhout
T +31 (0)6.53302739
F +31 (0)162 452 586
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De All European Shinkokai Koi Show is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van Koi2000

Het gehele complex is rolstoelvriendelijk!

Honden zijn niet toegestaan

Deelname aan de wedstrijd is geopend voor zowel handelaren als hobbyisten, inschrijven kan nog. Maar wees er snel bij want vol is vol!

“Worldhotel Grand Winston exclusief hotelpartner All European Shinkokai Koi Show 2015”

 

Het stijlvolle Worldhotel Grand Winston mag opnieuw optreden als exclusief hotelpartner van de aanstaande All European Shinkokai Koi Show, die op de agenda staat van 27 maart tot en met 29 maart 2015 in evenementencomplex De Broodfabriek in Rijswijk.

De 5e editie van deze Champion’s League in de wereld van de Koi komt dit jaar voor de tweede keer naar de gemeente Rijswijk. Twee jaar geleden jaar werd de Show voor het eerst in deze overdekte locatie georganiseerd, wat na al die jaren van buiten-zijn erg goed is bevallen. De organisatie verwacht ook dit jaar meer dan 10.000 enthousiaste bezoekers. In die paar dagen zal het afvoersysteem van het evenementencomplex meer dan 1.000.000 liter water verwerken, wordt er streng toegezien op de kwaliteit van het water, is er een gekwalificeerde Koi-arts aanwezig als mede 24-uur beveiliging om het welzijn van de vissen te waarborgen.

Het Worldhotel Grand Winston kijkt er naar uit om opnieuw op te treden als exclusief hotelpartner. De Japanse juryleden zullen er wederom overnachten, evenals de organisatie van de Koi Show die geheel bestaat uit toegewijde vrijwilligers. Tevens worden er speciale kamerprijzen en arrangementen aangeboden voor standhouders en bezoekers, die in veel gevallen speciaal vanuit het buitenland reizen. Het hotel ligt op een blok loopafstand van de show.

General Manager Arjan van Esveld:“We prolongeren het succes van vorig jaar, toen we met veel plezier optraden als partner voor de Show. Behalve dat onze locatie de logistiek voor de organisatie wat gemakkelijker maakt, zijn we goed voorbereid op de wensen en verwachtingen van de (inter)nationale gasten, zeker na de ervaringen van afgelopen jaar. We kijken er naar uit ook dit jaar weer onderdeel te mogen uitmaken van de energie die dit bijzondere evenement met zich meebrengt. ”

Speciale prijzen:

Standhouders: Vraag een speciaal reserveringsformulier aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoekers: €89 per kamer per nacht inclusief ontbijt, reserveer op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Websites:

www.worldhotelgrandwinston.com

www.europeanshinkokai.com

 

Downloads NL

Wilt u de reglementen lezen, op zoek naar inschrijfformulieren, logo's, flyers, posters of overige media dan kunt u die hier downloaden.


Klik op rechter muisknop, "koppeling opslaan als", als de link niet direct werkt.

Algemene Voorwaarden Standhouders 2015 PDF
Brief Standhouders 2015 PDF
Wedstrijdreglement 2015 PDF
Benchingformulier 2015 PDF
Inschrijfformulier stands 2015 PDF
Voorbeeld ingevuld benchingformulier 2015 PDF
Vatreserveringsformulier 2015 PDF
 

 Logo's:

 Poster:
link naar de poster in PDF formaat

Copyright © 2013. All Rights Reserved.